Announcement

Collapse
No announcement yet.

slow site

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #16

    Re: slow site

    I have a slow internet connection, but the CWW forum is usually pretty good for me.
    Frank
    SPCHT

    Comment

    • Thread Continues Below...

    • #17

      Re: slow site

      Originally posted by Rob Brown View Post
      Hi Rusty,

      I looked into it and the average page load time for July has been 5.7 seconds. The highest day in July was 8.7 seconds. Having said that, we're going to move the site to another server to see if that might speed things up a bit.

      Thanks.
      Thanks Rob Good luck with the new one.
      "Do it Right!"

      Comment


      • #18

        Re: slow site

        For those with a slow connection to this site, how are you accessing it ? That might help the admins figure things out.

        When I'm using an older iPad on here, things are much much slower than if I were to access via my PC. On my PC I have an ad blocker installed. I just created a separate post a few minutes ago and it posted in under 5 seconds.

        Comment


        • #19

          Re: slow site

          I'm using a fairly new iMac not a laptop or an iPad.

          21 seconds.
          "Do it Right!"

          Comment


          • #20

            Re: slow site

            Test post

            Edit: 19 seconds for this one.

            Edit again: It only takes a couple of seconds to save an edit, but the original posting is still very slow.

            Comment

            Working...
            X